Rasmus Lindgren https://rasmuslindgren.dk Online Business Coach Mon, 27 Aug 2018 07:07:21 +0000 da-DK hourly 1 Sådan laver du et online kursus på en uge https://rasmuslindgren.dk/online-kursus-paa-uge/ https://rasmuslindgren.dk/online-kursus-paa-uge/#comments Fri, 16 Jun 2017 07:57:19 +0000 https://rasmuslindgren.dk/?p=2302 Jeg har efterhånden hjulpet en del mennesker med at lave (og sælge) deres online kurser. Men når folk kommer til mig og har et ønske om at lave et online kursus, er der mange der tror det kræver meget mere end det i virkeligheden gør. Ja, jeg brugte 3+ måneder på at lave mit første […]

The post Sådan laver du et online kursus på en uge appeared first on Rasmus Lindgren.

]]>
Jeg har efterhånden hjulpet en del mennesker med at lave (og sælge) deres online kurser.

Men når folk kommer til mig og har et ønske om at lave et online kursus, er der mange der tror det kræver meget mere end det i virkeligheden gør.

Ja, jeg brugte 3+ måneder på at lave mit første større online kursus på engelsk, og ja jeg har brugt mere tid på størstedelen af mine danske online kurser og forløb.

Men der er også en metode til hvordan du hurtigt kan få lavet et online kursus.

En metode der ikke kræver det store, og som gør at du kan have dit online kursus klart om en uge.

Følgende video er en optagelse af en Facebook Live udsendelse jeg lavede.

Hvis du gerne vil se med live når jeg deler disse strategier, kan jeg anbefale at du følger med ovre på Facebook i fremtiden.

The post Sådan laver du et online kursus på en uge appeared first on Rasmus Lindgren.

]]>
https://rasmuslindgren.dk/online-kursus-paa-uge/feed/ 6
Sådan sender du fra din computer til Facebook Live https://rasmuslindgren.dk/facebook-live-med-obs/ https://rasmuslindgren.dk/facebook-live-med-obs/#respond Fri, 15 Jul 2016 11:41:28 +0000 https://rasmuslindgren.dk/?p=1712 The post Sådan sender du fra din computer til Facebook Live appeared first on Rasmus Lindgren.

]]>

Kunne du tænke dig at sende til Facebook Live fra din computer?

På din Facebook profil, side eller gruppe?

Gratis? Fra din Mac eller PC?

Facebook Live fungerer rigtigt godt fra din mobiltelefon, men hvad nu hvis du ikke ønsker et rystet og halvdårligt billede? Hvad nu hvis du ville sende fra din computer, sende med flere kameraer, tilføje slides, billeder og meget mere?

Se min guide til hvordan du bruger det gratis OBS Studio.