Livsstilsiværksætter på 5 minutter

Jeg omtaler mig selv som livsstilsiv√¶rks√¶tter, fordi min virksomhed skal underst√łtte min √łnskede livsstil.¬†Se mere om dette begreb og min egen historie, i denne¬†5 minutters video (beklager den d√•rlige video/lyd kvalitet der blev optaget p√• et Ignite arrangement foran 200 mennesker).

4 replies
  1. Hanne Laursen
    Hanne Laursen says:

    Fantastisk tilgang og syn p√• livet ; ) h√¶lder det ud over min s√łn p√• 17 s√• han ikke som jeg skal blive 55 inden han begynder at t√¶nke , hvad F….. Er det jeg laver og hvordan er det jeg behandler mig selv . Jeg s√¶tter mig lige i en solstr√•le med kop kaffe og tygger lidt p√• dit budskab , s√• jeg kan lande der selv ; ) Hanne

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *