Livsstilsiværksætter på 5 minutter

Jeg omtaler mig selv som livsstilsiværksætter, fordi min virksomhed skal understøtte min ønskede livsstil. Se mere om dette begreb og min egen historie, i denne 5 minutters video (beklager den dårlige video/lyd kvalitet der blev optaget på et Ignite arrangement foran 200 mennesker).

4 replies
  1. Hanne Laursen
    Hanne Laursen says:

    Fantastisk tilgang og syn på livet ; ) hælder det ud over min søn på 17 så han ikke som jeg skal blive 55 inden han begynder at tænke , hvad F….. Er det jeg laver og hvordan er det jeg behandler mig selv . Jeg sætter mig lige i en solstråle med kop kaffe og tygger lidt på dit budskab , så jeg kan lande der selv ; ) Hanne

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *